Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin eski eşini görmek

Rüyada eşinin eski eşini görmek

Rüyada eşinin eski eşini görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin eski eşini gördüyseniz:

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.

Rüyada eski eşin döndüğünü görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada eski eşinin başkasıyla evlendiğini görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin döndüğünü görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski eşinin barışmak istediğini görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada eski eşinin akrabalarını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin eski eşini görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca inanılır.

Rüyada eski eşine görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına yorulur.

Rüyada eski eşle yakınlaşmak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments