Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin bıçaklandığını görmek

Rüyada eşinin bıçaklandığını görmek

Rüyada eşinin bıçaklandığını görmek rahatının yerinde olacağına, bolluk içinde yaşanacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Rüyada eşini bıçaklanmış görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından bıçaklandığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada eşinin elinde bıçak görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini bıçakla öldürmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada eşinin sırtından bıçaklandığını görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulur.

Rüyada eşinin bıçaklandığını görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işarettir.

Rüyada eşi tarafından bıçaklanmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına işarettir.

Rüyada eşini bıçakla kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments