Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başbakan olduğunu görmek

Rüyada eşinin başbakan olduğunu görmek

Rüyada eşinin başbakan olduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başbakan olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler besleniyor.

Rüyada başbakanla eşini görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın eşi olmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanı ve eşini görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, geçineceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakan ve eşiyle yemek yemek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işarettir.

Rüyada eşinin başbakan olduğunu görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulur.

Rüyada başbakan eşi olmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakan eşiyle konuşmak işinde de hep başarılı olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sıhhat kazanacağına yorulur.

Rüyada başbakan ve eşini görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments