Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine kağıt para vermek

Rüyada eşine kağıt para vermek

Rüyada eşine kağıt para vermek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşine kağıt para vermek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada eşinin elinde kağıt para görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada eşine kağıt para vermek tartışmalı bir işe girileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalettir.

Rüyada eşinin kağıt para verdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada kağıt para ve ayakkabı görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para tutmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt paranın yırtıldığını görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebine kağıt para koymak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt para ve demir para görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments