Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine elbise almak

Rüyada eşine elbise almak

Rüyada eşine elbise almak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çok yoğun çalışacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşine elbise almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada eşinin kırmızı elbise giydiğini görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin elbisesini giymek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, kendisini ailesine vereceğine tabir olunur.

Rüyada eşini takım elbiseyle görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, para sahibi olacağına yorulur.

Rüyada eşini takım elbiseli görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada eşinin elbiselerini görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada eşine elbise almak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada eşinin elbise aldığını görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına inanılır.

Rüyada eşini siyah elbiseyle görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments