Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden boşanmış görmek

Rüyada eşinden boşanmış görmek

Rüyada eşinden boşanmış görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, borçların artacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinden boşanmış gördüyseniz:

  • Liderlik pozisyonuna soyunmanız veya grubun beyni rolünü üstlenmeniz gerekebilir.

Rüyada eşinden boşanmış görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada eşinden boşanıp başkasıyla evlenmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş eşinden altın almak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılacağını görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinden altın aldığını görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden şüphe duymak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada eşinden kaçtığını görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada eşinden süt emmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments