Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden başkasını öpmek

Rüyada eşinden başkasını öpmek

Rüyada eşinden başkasını öpmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, huşu içinde devam edeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinden başkasını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Rüyada eşinden başkasını öpmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinden uzaklaşmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinden başkasına aşık olmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, tecrübe sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrı yatmak diploma ve meslek sahibi olacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşinden para saklamak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılmaya karar vermek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yol kat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden para aldığını görmek mülk sahibi olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine inanılır.

Rüyada eşinden bozuk para almak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments