Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden başka biriyle öpüşmek

Rüyada eşinden başka biriyle öpüşmek

Rüyada eşinden başka biriyle öpüşmek büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, işlerin bir anda azalacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine işaret eder.

Rüyada eşinden başka biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmaları iltifatlara neden olabilir.

Rüyada eşinden başka biriyle evlendiğini görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına işarettir.

Rüyada eşinden başka biriyle evlenmek insanları kıracağına ve üzeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşinden başka biriyle öpüşmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden başka erkek görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, her zaman haklının yanında olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Rüyada eski eşinden kaçmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada eşinden ayrılmak istemek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden kaçtığını görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden süt sağmak atılan adımların boşa çıkacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments