Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşarplı erkek görmek

Rüyada eşarplı erkek görmek

Rüyada eşarplı erkek görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada eşarplı erkek gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Rüyada eşarplı erkek görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada erkeğin eşarp taktığını görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, başarılarının devamlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz eşarp görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşarp seçmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşarp örtündüğünü görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah eşarp takmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden eşarp hediye almak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kazancın devamlı olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden eşarp almak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments