Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekte kolye görmek

Rüyada erkekte kolye görmek

Rüyada erkekte kolye görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, başarı ve zenginlik getireceğine delalettir.

Rüyada erkekte kolye gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Rüyada erkeğin kolye taktığını görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin altın kolye taktığını görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe kolye takmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulur.

Rüyada bi erkekten kolye almak yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek kolye takmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada erkekten kolye almak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada erkek boynunda kolye görmek birikim yapılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada erkek kolyesi görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments