Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekte altın görmek

Rüyada erkekte altın görmek

Rüyada erkekte altın görmek zor günlerin biteceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, işlerin artacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada erkekte altın gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi açık tutmanızda fayda var.

Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekten altın yüzük almak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin altını yıkamak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğe altın vermek girdiği her işte çok başarılı olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Rüyada altın yüzük takan erkek görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin kolunda altın görmek büyük başarı kazanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek altını temizlemek çok büyük bir acı duyacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, isteklerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunun altını temizlemek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments