Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe altın vermek

Rüyada bir erkeğe altın vermek

Rüyada bir erkeğe altın vermek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kazancının günden güne artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğe altın vermek gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Rüyada erkeğin kolunda altın görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğu altını temizlemek konferans ve seminerlere katılacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin altın kolye taktığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada erkeğe altın bilezik takmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekten altın almak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek altın görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına yorulur.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada erkekte altın görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments