Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle zina etmek

Rüyada erkekle zina etmek

Rüyada erkekle zina etmek çok uğraş vereceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle zina etmek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Rüyada bir erkekle zina yaptığını görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine inanılır.

Rüyada erkek zina yapmak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, her zaman çok üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle zina etmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada erkek kardeşiyle zina yapmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, hastalıklarının son bulacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada erkek erkeğe zina yapmak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek erkeğe zina etmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına yorulur.

Rüyada erkekle zina etmek sorunların ardı ardına geleceğine, onların kıymetini bileceğine, her şeyin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkekle zina yapmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments