Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle uyuduğunu görmek

Rüyada erkekle uyuduğunu görmek

Rüyada erkekle uyuduğunu görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkekle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Sizi istemediğiniz bir yönde ilerlemeye zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada bir erkekle uyuduğunu görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle uyumak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkekle uyumak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin uyuduğunu görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin uyuduğunu görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada bir erkekle uyumak parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada yabancı erkekle uyumak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin erkekle uyumak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments