Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek koluna girmek

Rüyada erkek koluna girmek

Rüyada erkek koluna girmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek koluna girmek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, gayrimenkulle ilgili olumlu haberler alabilir veya imajınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin koluna girmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada erkek koluna girmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin koluna girmek yönetici makamına oturacağına, aradığı çareleri bulacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekle kol kola girmek rakiplerin geride bırakılacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin koluna girmek daha sonra işlerin açılacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine yorulur.

Rüyada erkekle kol kola girmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin koluna girmek günden güne kazancının artacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın koluna girmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kötü sözler duylacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments