Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesi tarafından dövüldüğünü görmek

Rüyada annesi tarafından dövüldüğünü görmek

Rüyada annesi tarafından dövüldüğünü görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, büyük ferahlık yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, talihinizin artacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesi tarafından dövüldüğünü gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada annesi tarafından öpülmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, parasal krizler yaşanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada annesi tarafından dövülmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada anne tarafından akrabaları görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada annesi tarafından bıçaklanmak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hayatının alt üst olacağına yorulur.

Rüyada annesi tarafından öldürüldüğünü görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, borçlarının hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne tarafından terk edilmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesi tarafından yıkanmak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne tarafından akraba görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments