Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesi tarafından dövülmek

Rüyada annesi tarafından dövülmek

Rüyada annesi tarafından dövülmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, işte de mutlu olunacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesi tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Rüyada annesi tarafından öldürüldüğünü görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne tarafından terk edilmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada annesi tarafından bıçaklanmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada anne tarafından öpülmek bolluk ve bereket göreceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada anne tarafından bıçaklanmak art niyetli kişilere uyacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne tarafından öldürülmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne tarafından akrabaları görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına inanılır.

Rüyada annesi tarafından öpülmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments