Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunuzun olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğunuzun olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğunuzun olduğunu görmek yaşamına renk geleceğine, borçlarının kalmayacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, anne baba duası alınacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğunuzun olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu sakallı görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğun işediğini görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunun kustuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğu işerken görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu kovalamak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu öpmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, borçlarının ödeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments