Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunun kustuğunu görmek

Rüyada erkek çocuğunun kustuğunu görmek

Rüyada erkek çocuğunun kustuğunu görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğunun kustuğunu gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konularında ani değişiklikler veya olaylar meydana gelebilir.

Rüyada kucağına erkek çocuğu almak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı erkek çocuğu görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingene erkek çocuğu görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenip erkek çocuğunun olduğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada büyük erkek çocuğu görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa yardım etmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğuyla oynamak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments