Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunuz olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğunuz olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğunuz olduğunu görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunuz olduğunu gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Rüyada zayıf erkek çocuğu görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu sevdiğini görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu sallamak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin erkek çocuğu olduğunu görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna süt vermek işlerin yoluna gideceğine, çok zarar göreceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada kucağımda erkek çocuğu görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin erkek çocuğu olduğunu görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments