Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunun görmek

Rüyada erkek çocuğunun görmek

Rüyada erkek çocuğunun görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, maddi zarar edeceğine, ömür boyu devam edeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun gördüyseniz:

  • Size ekstra sorumluluklar veya size ait olmayan yükler yüklemeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada erkeke çocuğu doğurmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğu olduğunu görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, işe başlanacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunu yıkamak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında taşımak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza yorulur.

Rüyada erkek çocuğunu kucağa almak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun saçını uzun görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments