Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenizi ağlarken görmek

Rüyada annenizi ağlarken görmek

Rüyada annenizi ağlarken görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, önün açılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenizi ağlarken gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada ölmüş annesini ağlarken görmek hikmet sahibi olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemi ağlarken görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına yorulur.

Rüyada anneni ağlarken görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vefat eden anneyi ağlarken görmek yeni insanlarla tanışacağına, isteklerini yerine getireceğine, amaçlarına ulaşmaya işarettir.

Rüyada ölen annesini ağlarken görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babayı ağlarken görmek uzun bir hayat yaşayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Rüyada ağlayarak anneye sarılmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada annenin ağlamasını duymak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, dileklerinin de kabul olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments