Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğun kustuğunu görmek

Rüyada erkek çocuğun kustuğunu görmek

Rüyada erkek çocuğun kustuğunu görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, iyilik ve güzellik bulacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğun kustuğunu gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış işler, anlamsız diyaloglar veya çözülmemiş detaylar nedeniyle stresli olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek her zaman çok mutlu olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada erkeke çocuğu doğurmak patlama noktasına geleceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğuna küpe takmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunuz olduğunu görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğunu işetmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, daha fazla yakınlaşacağına, ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunun altını değiştirmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğu emzirmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, bereket ve huzur getireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments