Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin üzgün olduğunu görmek

Rüyada annenin üzgün olduğunu görmek

Rüyada annenin üzgün olduğunu görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin üzgün olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı endişelerinizi bilinir kılmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada anneyi üzgün görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen anneyi üzgün görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babayı üzgün görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada anneni üzgün görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş anneyi üzgün görmek üzgün ve hasta olacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annesini üzgün görmek dertlerin aşılacağına, elini haramdan uzak tutacağına, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini üzgün görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin üzgün olduğunu görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments