Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeğin ağladığını görmek

Rüyada erkek bebeğin ağladığını görmek

Rüyada erkek bebeğin ağladığını görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin ağladığını gördüyseniz:

  • Kimsenin bunu sahiplenmesine, ortak olmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada erkek bebeğin ağladığını görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek ağladığını görmek çirkin bir iş yapmaya, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğinin ağladığını görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebeğin ağladığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada bebeğe sarılıp ağlamak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada bebek için ağlamak her şeyin yenileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği için ağlamak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin ağladığını görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments