Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin ağladığını görmek

Rüyada bebeğin ağladığını görmek

Rüyada bebeğin ağladığını görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, sırların ortaya çıkmasına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, mali olarak küçüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin ağladığını gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada anne karnında bebeğin ağladığını görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada bebek için ağlamak işlerinde verimsiz hale geleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalettir.

Rüyada bebeği için ağlamak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada bebeğinin ağladığını görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına alamet eder.

Rüyada bir bebeğin ağladığını görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada bebeğe sarılıp ağlamak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin ağladığını görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan bebeğin ağladığını görmek haneye nifak gireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments