Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeğe sahip olduğunu görmek

Rüyada erkek bebeğe sahip olduğunu görmek

Rüyada erkek bebeğe sahip olduğunu görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada erkek bebeğe sahip olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkek bebeğe sahip olmak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek sahibi olmak heveslerinin de azalacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üçüz erkek bebek sahibi olmak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada ikiz erkek bebek sahibi olmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğe sahip olduğunu görmek terfi edeceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada erkek bebek sahiplenmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek sahibi olmayı istemek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bebek sahibi olmak ve onu emzirmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, itibarını zedeleyeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments