Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının sarıldığını görmek

Rüyada erkek arkadaşının sarıldığını görmek

Rüyada erkek arkadaşının sarıldığını görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının sarıldığını gördüyseniz:

  • Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Rüyada erkek arkadaşına sarıldığını görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına işaret eder.

Rüyada bir erkek arkadaşa sarılmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının sarıldığını görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşa sarılmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yeni malların alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşına sarılmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, onları gücendireceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşla sarılmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşına sarılmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşınla sarılmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments