Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının ailesini görmek

Rüyada erkek arkadaşının ailesini görmek

Rüyada erkek arkadaşının ailesini görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yolculuğa çıkmaya, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının ailesini gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının ailesini görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının ailesini görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşımın ailesini görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, karlı işler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşın ailesini görmek giden birinin geri döneceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments