Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşından hediye almak

Rüyada erkek arkadaşından hediye almak

Rüyada erkek arkadaşından hediye almak yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, geçineceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşından hediye almak gördüyseniz:

  • Dünü dert etmeyin.

Rüyada erkek arkadaşından hediye almak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kendisi paralayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaştan hediye almak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşa hediye almak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaştan hediye almak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşa hediye vermek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının hediye aldığını görmek ruhen güzelleşeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşına hediye aldığını görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada iş arkadaşından hediye almak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments