Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek altın yüzük görmek

Rüyada erkek altın yüzük görmek

Rüyada erkek altın yüzük görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin hayatının değişeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek altın yüzük gördüyseniz:

  • Olumlu fırsatların takibini yapmalısınız, aktif olun.

Rüyada erkeğin elinde altın yüzük görmek paraya ve mala kavuşacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işarettir.

Rüyada altın erkek yüzüğü görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin altın yüzük taktığını görmek ortalığın karışacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hakkıyla kazanca işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada bir erkekten altın yüzük almak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek altın yüzük görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin altın yüzük taktığını görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, eşine değerli hediyeler alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments