Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin yumurtalıklarını görmek

Rüyada erkeğin yumurtalıklarını görmek

Rüyada erkeğin yumurtalıklarını görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin yumurtalıklarını gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Rüyada erkek yumurtalığı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin yumurtalıklarını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek yumurtası görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek yumurtalık görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekten yumurta almak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sorunlarını bitireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalet etmektedir.

Rüyada horoz yumurta görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalet eder.

Rüyada yumurta istemek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta toplarken görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments