Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik ve üzüm görmek

Rüyada erik ve üzüm görmek

Rüyada erik ve üzüm görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok yoğun çalışacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada erik ve üzüm gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Rüyada üzüm ve erik görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret eder.

Rüyada erik ve üzüm görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada erik üzüm görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada üzüm erik görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine işarettir.

Rüyada üzüm erik yemek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı erik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik pişirmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir daha kopmayacağına delalettir.

Rüyada erik ağacından erik toplamak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments