Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin namaz kıldığını görmek

Rüyada annenin namaz kıldığını görmek

Rüyada annenin namaz kıldığını görmek ulvi kimse haline geleceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada annenin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Rüyada anneyle namaz kılmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin namaz kıldığını görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, yetim sevindireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada annesinin namaz kıldığını görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babanın namaz kıldığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına delalettir.

Rüyada annenin namaz kıldığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyle namaz kılmak helal rızka sahip olunacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde namaz kılmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalettir.

Rüyada yüksekte namaz kılmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments