Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik görüp yemek

Rüyada erik görüp yemek

Rüyada erik görüp yemek üzüntülerin gideceğine, yaşamın kolaylaşacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, geniş rızık elde edeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, birçok iş teklifi alınacağına delalet eder.

Rüyada erik görüp yemek gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Rüyada erik görüp yemek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada yemek görüp yememek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir görüp yemek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı görüp yemek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erik reçeli yemek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine inanılır.

Rüyada erik ve çilek yemek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine inanılır.

Rüyada dalından yeşil erik yemek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada karaca erik yemek uğradığı zararları telafi edeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments