Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik bahçesi görmek

Rüyada erik bahçesi görmek

Rüyada erik bahçesi görmek yolunda devam edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, bunu da herkese ilan edeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada erik bahçesi gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Rüyada bahçede erik görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada bahçeden erik toplamak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil erik bahçesi görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada erik bahçesi görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada kırmızı büyük erik yemek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil erik topladığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada ekşi erik toplamak işlerin eski haline döneceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sorumlu tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil erik görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments