Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engin görmek

Rüyada engin görmek

Rüyada engin görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, karanlığın biteceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine işaret eder.

Rüyada engin gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada engin ismini duymak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, karamsar olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada engin görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada engin deniz görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments