Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engin deniz görmek

Rüyada engin deniz görmek

Rüyada engin deniz görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, hastalıktan şifa bulmaya, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kazancını doğru şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada engin deniz gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada engin deniz görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sıhhat kazanacağına, sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada engin görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada engin ismini duymak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üzerinde koştuğunu görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada elbiselerle denize girmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz ve çimen görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada deniz altında yüzdüğünü görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde küçük yılan görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments