Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri sarılı görmek

Rüyada elleri sarılı görmek

Rüyada elleri sarılı görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına rivayet eder.

Rüyada elleri sarılı gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Rüyada sarılmak el öpmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada el öpmek sarılmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün eline sarılmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına alamet eder.

Rüyada elini sarılı görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada elleri sarılı görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, amacına ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine sarıldığını görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı bir erkeğe sarıldığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına tabir olunur.

Rüyada sarı iri yılan görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments