Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin kirini temizlemek

Rüyada elinin kirini temizlemek

Rüyada elinin kirini temizlemek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinin kirini temizlemek gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Rüyada elinin kirini temizlemek hayatının afiyet içinde geçeceğine, afiyete ereceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Rüyada kirli ev temizlemek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli su temizlemek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada kulak kirini temizlemek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli banyo temizlemek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada kir temizlemek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kirli odayı temizlemek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kirli ayakkabı temizlemek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments