Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin kaşındığını görmek

Rüyada elinin kaşındığını görmek

Rüyada elinin kaşındığını görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, üzgün olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin kaşındığını gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçilikten uzak planlar yapan kişiler olabilir.

Rüyada elinin kaşındığını görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada sağ elinin kaşındığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada el kaşınması görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kaş kıl görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada kaşları alınmış görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dağınık kaş görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaş aldırmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada kaşı birleşik görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments