Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kesmek

Rüyada cam kesmek

Rüyada cam kesmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, önünün açık olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, her daim Allah yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kesmek gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada eli cam kesmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına yorulur.

Rüyada camla elini kesmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cam bardak kesmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet eder.

Rüyada camla birini kesmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Rüyada ayağı cam kesmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada elini camla kesmek galibiyetlerinin artacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada cam kesmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulur.

Rüyada camı kesmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, büyük başarı kazanacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments