Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde para olduğunu görmek

Rüyada elinde para olduğunu görmek

Rüyada elinde para olduğunu görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada elinde para olduğunu gördüyseniz:

  • Otorite pozisyonundaki kişilerle ilişkilerde veya seyahatler esnasında problemler yaşanabilir.

Rüyada eline çok para geçmek gözden düşeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kötü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt para eline almak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinde para görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada eline para almak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, rakiplerin üzüleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işarettir.

Rüyada eşinin elinde kağıt para görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, sevilen bir kişi olunacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada elinde demir para görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulur.

Rüyada eline para geçmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalettir.

Rüyada babasının elinde para görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments