Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde bit görmek

Rüyada elinde bit görmek

Rüyada elinde bit görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, insanlardan takdir toplayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada elinde bit gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutun.

Rüyada elinde bit görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde bit öldürmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada biti eline almak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalettir.

Rüyada bit bulmak ferah düzeyinin yükseleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bit öldürmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada bit tutmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla bit görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitmeyen merdiven görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments