Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde bilezik görmek

Rüyada elinde bilezik görmek

Rüyada elinde bilezik görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yüzlerin asılacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde bilezik gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada elinde bilezik görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, statü atlayacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elinde bilezik görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada elinde altın bilezik görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına inanılır.

Rüyada eline bilezik takmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin elinde altın bilezik görmek masumluğunu ispat edeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde altın bilezik görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına yorulur.

Rüyada başkasının elinde bilezik görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulur.

Rüyada arkadaşının elinde altın bilezik görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments