Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde bıçakla koşmak

Rüyada elinde bıçakla koşmak

Rüyada elinde bıçakla koşmak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hataların telafi edileceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya tabir olunur.

Rüyada elinde bıçakla koşmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Rüyada elinde bıçakla koşmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada el ele koşmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle el ele koşmak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ellerinin üzerinde koşmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına delalettir.

Rüyada elleri üstünde koşmak kişinin güzel işler yapacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elleri üzerinde koşmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına inanılır.

Rüyada birinin elinde bıçak görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada elini bıçakla kesmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments