Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin babanı aldattığını görmek

Rüyada annenin babanı aldattığını görmek

Rüyada annenin babanı aldattığını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına tabir olunur.

Rüyada annenin babanı aldattığını gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Rüyada annenin babanı aldattığını görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yeni işler peşinde koşulacağına tabir olunur.

Rüyada babanın anneyi aldattığını görmek huzurunu kaybedeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin babayı aldattığını görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin babasını aldattığını görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, stres içinde günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada babasının annesini aldattığını görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada babanızın annenizi aldattığını görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalettir.

Rüyada babanı anneni aldatırken görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, destek göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments