Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elele tutuşmak yapmak

Rüyada elele tutuşmak yapmak

Rüyada elele tutuşmak yapmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elele tutuşmak yapmak gördüyseniz:

  • Liderliği ele alıp, gerekli düzenlemeleri, sağlamaları yaparak ya da gerekli telefonları ederek olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada elele tutuşmak yapmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, kalp kırıklığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle elele tutuşmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle elele tutuşmak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, işlerin toparlanacağına inanılır.

Rüyada elele tutuşmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elele dolaşmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına inanılır.

Rüyada biriyle elele olmak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla elele görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla elele görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, attığı adımların boşa gideceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments