Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada termik santral görmek

Rüyada termik santral görmek

Rüyada termik santral görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, neşeli bir hayat süreceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada termik santral gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada termik santrali görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, hainlik yapacağına, ticarette ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada termik santral görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nükleer santral görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada telefon santrali görmek hayal kırıklığına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada elektrik santrali görmek masabaşı bir işe girileceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada santral görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, arzularının yerine geleceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments