Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbisesinin yandığını görmek

Rüyada elbisesinin yandığını görmek

Rüyada elbisesinin yandığını görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbisesinin yandığını gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada elbisenin yandığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, sorunlarının günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbiselerinin yandığını görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada elbiselerin yandığını görmek bekarlar için evlenmeye, çok eğleneceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada elbisesinin yandığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, güzel işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada üzerindeki elbisenin yandığını görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, yanlış anlaşılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Rüyada komşu evin yandığını görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada annenin evinin yandığını görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet eder.

Rüyada ışık yandığını görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments